SHARTNOMA TUZISH TUSHUNCHASI VA MOHIYATI - Xashimov Ravshan Rayimjonovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada shartnoma tushunchasi, shartnomalarning bugungi bozor iqtisodiy sharoitidagi ahamiyati, shartnoma tuzish tartibi va shartnomaning muhim elementlari tog’risida ma’lumot berilgan.