R.METRONNING “FAN SOTSIOLOGIYASI” ASARI - Umarova Sarvinoz (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Robert King Merton: tarjimai holi. Robert Mertonning sotsiologik nazariyasi Robert Merton sotsiologiyasi haqida fikr yuritilgan.