JIZZAX VILOYATI D`OSTLIK TUMANIDA 2021-2023 YILLARDA AMALGA OSHIRILGAN TASHABBUSLI BYUDJETLASHTIRISH JARAYONI - Tursunbekov Aybek; Mardonov Ruslan; Saynabiyev Sunnat (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida Tashabbusli byudjet loyihasida O`zbekiston Respublikasi Jizzax viloyati Do`stlik tumanining fuqarolarga mahalliy darajada byudjet dasturlari va loyihalarini shakllantirish va amalga oshirish jarayonida faol ishtirok etish imkonini beruvchi mexanizmini tahlil qilamiz. Fuqarolar tashabbuslar bilan chiqishlari va byudjetdan moliyalashtiriladiganlar uchun ovoz berishlari mumkin. Ushbu loyiha fuqarolik jamiyatini rivojlantirish va resurslarni boshqarishda shaffoflik va mas'uliyatni oshirishga yordam beradi.