O’QUVCHI – YOSHLARGA XORIJIY TILLARNI O’RGATISHDA INGLIZ TILINING AHAMIYATI - Babajanova Ikbol Salomaddinovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Maqolada o’quvchi – yoshlarga xorijiy tillarni o’rganishda ingliz tilining ahamiyati, uni o’qitish usullari haqida yoritilgan.