WEB DIZAYN, WEB SAYTLAR INTERAKTIV ILOVALAR YOKI MOBIL INTERFEYSLAR TASHKIL ETISH BOSQICHLARI - Alimov Mirkamol Mengliboyevich; Abilxayirov Yusufjon Abdug‘aniyevich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Web-sayt chiroyli andozaga ega elektron manzilda joylashgan elektron hujjatlar bo’lishi bilan bir qatorda, bu tasdiqlangan marketing vositasi va mijozlaringiz o’rtasida xizmatlarni yoki tovarlarni taqdim etish, ulashish, ma’lumot almashish uchun o’rnatilgan, elektron shaklda joylashgan virtual platforma yoki veb-portal xisoblanadi. Yaxshi ishlab chiqilgan interfeys tashrif buyuruvchilarga uning ishiga emas, balki muammolarni hal qilishga e'tibor qaratish imkonini beradi. Ushbu maqolada web sayt interaktiv ilovalar yaratish usullari batafsil yoritilganligi bilan ajralib turadi.