SHOIRA ZULFIYA IJODIDA INSON MEZONI VA UNING TARBIYAVIY KAMOLOTI MASALALARI - Maxmudova Zulfiya Alimjanovna; Jabborova Sayyora Muhammadqobilovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada shoira Zulfiya ijodida inson mezoni o‘lchovlari va uning tarbiyaviy kamoloti masalalari to`g`risida va Zulfiya ijodi qisqacha yoritib o`tilgan .