TО‘QIMACHILIK MATERIALLARI SIFATINI NAZORAT QILISHNING AVTOMATLASHTIRILGAN TIZIMLARI - Mirzaaxmedova Xuryat Bositovna; Murodov Jurabek Muzafarovich; Yuldashev Surojiddin Xasanovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: CIS dan foydalangan holda notekis matolarni avtomatik saralash tizimini tо‘qimachilik materiallari sifatini nazorat qilish uchun foydalanish imkoniyatini kо‘rsatdi, CIS tipidagi о‘zgartgichlar orqali tо‘qimachilik nuqsonlarini kuzatish bо‘yicha ishlab chiqilgan tizim aralashgan tо‘qimachilik materiallarini tez nuqsonlarni aniqlash algoritmlarini amalga oshirish imkonini beradi.Tizimning skanerlash moslamasida ishlatiladigan о‘zgartgichlari 1 mm gacha bо‘lgan о‘lchamdagi tо‘qimalarning nuqsonlarini aniqlash imkonini beradi.