TURIZMDA INTERMODAL TRANSPORT SAYOHATINI REJALASHTIRISHNING NAZARIY ASOSLARI - Axmatova Mohigul Ergash qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mamlakat transport infratuzilmasi holatini va turli transport turlari orqali yo'lovchi tashishni tashkil etishni o'rganib, xalqaro darajada turistlarga transport xizmati ko'rsatish sifatini oshirish va turizm sanoatining raqobatbardoshligini oshirish yo'nalishlarini amalga oshirishni maqsad qilgan, mualliflar Intermodal transport xizmatini taklif qilishgan.