O‘ZBEKISTONNING ICHKI TURIZM SALOHIYATINI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI - Alimova Shaxnoza Oktamovna,; Nasulloyev Shamshod Vahobjon o’g’li, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada turizm sohasining muhim taqmoqlaridan biri hisoblanmish, ichki turizm va undagi kadrlar malakasining ahamiyati haqida so’z yurutilgan bo’lib uning rivoji uchun takliflar keltirilgan.