IMKONIYATI CHEKLANGAN O'QUVCHILAR UCHUN TIKUVCHILIK YO'NALISHI BO'YICHA ISHLASH - Muhammadiyev Obidjon Nosirovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biz imkoniyati cheklangan o'quvchilar uchun tikuvchilikning ahamiyatini, ushbu sohadagi asosiy fikrlar va muammolarni, shuningdek, individual ehtiyojlar va imtiyozlarni hisobga olgan holda moslashtirilgan yechimlarni yaratish bo'yicha amaliy maslahatlar va strategiyalarni o'rganamiz.