KARTOSHKA O‘SIMLIGINI IN VITRO SHAROITIDA APIKAL MERISTEMADAN KO‘PAYTIRISH - Ikromaliyev Asadbek G‘anijon o‘g‘li, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada urug‘lik kartoshka birlamchi avlodini yetishtirish maqsadida kartoshka o‘simligidan apikal meristema ajratib olish, ularni sterillash va ozuqa muhitiga o‘tkazish haqida ma’lumotlar keltirilgan.