PHP DASTURLASH TILI VA UNING IMKONIYATLARIDAN FOYDALANISH METODOLOGIYASI - Yodgorova Muazzam Alijon qizi, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada php dasturlash tili va uning imkoniyatlari haqida fikr yuritilgan. Zamonaviy O'zbekistonda mutaxassislar tayyorlash sifatini oshirish tizimini isloh qilish muammosi tobora o'tkirlashib bormoqda, bu esa davlatning bozor munosabatlariga kirib kelishi natijasida yuzaga keladigan yangi ijtimoiy ehtiyojlar bilan bog'liq.