ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИНИ ИННОВАЦИОН БОШҚАРИШНИ САМАРАДОРЛИГИ - Н.Р.Пулатова (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада халқаро стандартларга мос келадиган таълим муассасаларини бошқаришда, анъанавий бошқариш тизимларидан инновацион бошқариш тизимига босқичма босқич ўтиш тизмини жорий қилишнинг самарадорлиги таъкидланган.