O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI MILLIY GVARDIYASI QO'RIQLASH XIZMATIDA DUCH KELAYOTGAN MUAMMO VA YECHIMLAR - Xaydarov Saidvaqqos Abbosovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Hozirgi xavf-xatarga to‘la bir davrda inson xavfsizligini ta’minlashga qaratilgan xarakatlar, chora va tartiblar soni yetarli va o‘rinli bo‘lsada afsuski ulardagi mavjut hato-kamchilaklar o‘z vaqtida bartaravf etilmasa achinarli oqibatlarga olib kelishi mumkin. Ushbu xavfni bertaraf etishga esa yordam beruvchi omillardan biri ishlab chiqilgan va ishlab chiqiladigan qonun hujjatlariga tuzatishlar kiritish va qabul qilinadigan qonunlarni sodir bo‘layotgan voqea va hodisalardan kelib chiqgan holda qabul qilinishini ta’minlashimiz lozim.