O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASI MILLIY GVARDIYASI QO‘RIQLASH NARYADLARINING TURLARI VA XIZMATINI TASHKILLASHTIRISH TARTIBI - Xaydarov Saidvaqqos Abbosovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: “dushmandan qo‘rqma- nodondan qo‘rq” buyuk ajdodlarimizdan biri bo‘lmish sohibqiron Amir Temurning ushbu so‘zlarni aytganiga bir-necha asr bo‘lgan bo‘lsada, hozirgi kunda ham o‘z quvvatini va o‘rnini yo‘qotmaganligi hech kimga sir emas. Biz ilm ahli esa ushbu misralardagi “nodon” bo‘lmaslik va halqning xavfsizligi yo‘lida doimo harakatdamiz. Ushbu maqolamiz ham qilingan sai-harakatlardan bir namuna sifatida e’tiboringa havola qilamiz.