O‘ZBEKISTONDА FАVQULODDА VАZIYATLАR MONITORINGINI YURITISHDА IDORАLАRАRO MА’LUMOT АLMАSHINUVI VА HАMKORLIKNING BUGUNGI HOLАTI - Raimqulov Sherzod Zokir o‘g‘li, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аnnotatsiya. Maqolada amaldagi qonun hujjatlariga muvofiq, Favqulodda vaziyatlar vazirligining boshqa favqulodda holatlarga aloqador idoralar bilan ma’lumotlar almashinuvi va hamkorlikning bugungi kundagi holati bo‘yicha ba’zi masalalari tahlil qilingan.