MATNSHUNOSLIK VA ADABIY MANBASHUNOSLIKKA OID ILMIY TERMINLAR LUG‘ATINI YARATISH TAMOYILLARI - Murodillayeva Zohida Ikromjon qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Biz ushbu maqolada lug‘atning qaysi davrda va qanday muhitda yaratilganligi hamda uning yaratilishi uchun qanday zaruriyatlar mavjud bo‘lganligi, uning turlari va ularni yaratishda qaysi tamoyillarga asoslanish lozimligini manbalar bilan ko‘rsatib berishga harakat qildik.