TARBIYA FANINI O'QITISHNING ASOSIY JIHATLARI - Qarshiyev Mirjalol Hasan o'g'li, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqola tarbiya fanini o'qitishning asosiy jihatlari, zamonaviy o'qitish usullari tarbiya fanini o'qitishda qo'llanadigan yangi texnologiyalar, tarbiya fanida jamoaviy ishlash va guruh ishlashga rag'batlantirish, tarbiya fanining yoshlar dunyoqarashiga ta'siri to'g'risida to'liq bayon qilingan.