IXTIYORIY NATURAL SONNING KVADRAT ILDIZINI TAQRIBIY HISOBLASHNING UMUMIY REKKURENT FORMULASI - O‘taganova Umida Egamberdi qizi; Jo‘rayev Ilhom Ro‘ziboy o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ixtiyoriy k musbat natural sonni kvadrat ildizining taqribiy qiymatini hisoblovchi umumiy rekkurent formula isboti ko‘rib o‘tilgan.