BOLALARGA NISBATAN TURLI ZO’RAVONLIK HOLATLARNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK OMILLARI - Xasanova Muxarramxon Nasrullo qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada bolaga zo‘ravonlik, shafqatsizlik kabi jismoniy zo‘ravonlik, jinsiy zo‘ravonlik, beparvolik, psixologik zo‘ravonlik va insoniyatga to‘g‘ri kelmaydigan maqsadga erishishga qaratilgan boshqa xatti-harakatlar, bolaga og‘riq keltiruvchi, uning sog‘lig‘i va rivojlanishiga zarar etkazish - harakat haqida so‘z boradi.