MAKTABGACHA TA’LIM YOSHDAGI BOLALARNI RIVOJLANISHIDA SHARQ MUTAFAKKIRLARI ASARLARIDAN FOYDALANISH - Abdug‘opirova Feruza Akramjon qizi, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim uzliksiz ta’limning boshlang‘ich bo‘g‘ini va eng muhim mas’uliyatli bola tarbiyasi, ta’lim olishi poydevori asoslari shakllanadigan bosqich ekanligi va ushbu jarayonni amalga oshirishda sharq mutafakkirlari, ularning ijod namunalaridan foydalanishning bola rivojlanishidagi o‘rni, ma’naviy dunyoqarashni shakllantirish omillari haqida fikr yoritilgan.