SHAXS IJTIMOIYLASHUVIDA MUNOSABAT PSIXOLOGIYASINING ILMIY NAZARIY AHAMIYATI - Kamolova Mashhura Otabek qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Mazkur maqolada shaxslararo munosabatlarni o’rganish psixologiya fanida eng dolzarb muammolardan biri ekanligi, muloqot va u orqali o’zaro munosabatlar odamlar orasida umumiylik, o’xshashlik, uyg’unlik kabi sifatlar paydo bo’lishiga olib kelishi hamda inson psixik dunyosiga ta’siri masalalari to’risida bir necha chet el psixolog olimlari tomonidan tadqiqot ishlari olib borganliklari masalalari yoritilgan.