OQ VINO MATERIALLARINI ISHLAB CHIQARISH UCHUN USKUNALAR - Ismatova SH.N.; Djurayev L.R.; Sultonova O.I. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya:Zamonaviy vinochilikda suslani fermentatsiyasining uchta asosiy usuli qo'llaniladi : statsionar (uzlukli), to'ldiriluvchi va uzluksiz. Birinchisi bu ma'lum hajmdagi susla bir tankda (uskuna) boshidan oxirigacha achitilganligi.Bu maqsadlar uchun qoida tariqasida oddiy tanklar qo'llaniladi, armatura va jihozlar bilan jihozlangan. .[1]