SHAXS PSIXOLOGIYASI VA KASBIY SHAKLLANISH - Dumarova Gulfira Kozimbekovna; Isroilova Shoxsanam Azizbek qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shaxsdagi kasbiy psixologik sifatlarni shakllantirish, ularni kasbga tayyorlash jarayonlardagi ahamiyati hamda oʻrin yoritib berilgan. Shaxs yoʻnalganligi doimo ijtimoiy belgilangan boʻlib, tarbiya jarayonida shakllanishi, shaxs psixologiyasining tuzilishi to‘g‘risidagi ma’lumotlar keltirilgan.