INTELLEKTUAL AXBOROT JAMIYATIDA AI AUDITINING HUQUQIY MASALALARINI KO'RIB CHIQISH - Qo‘shmatov Jasurbek Mirzabekovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotaциya: Innovaциyalar va sun'iy intellekt (AI) imkoniyatlari bilan to'ldirilgan intellektual axborot jamiyati huquqiy sohada jiddiy o'zgarishlarni amalga oshirmoqda. Alohida e'tibor talab qiladigan asosiy jihatlardan biri bu AI auditi va uning huquqiy oqibatlari. Ushbu maqola intellektual axborot jamiyatida sun'iy intellekt auditi bilan bog'liq ba'zi muhim huquqiy masalalarni ko'rib chiqadi.