SHOHRUX MIRZONING ALEKSANDR I GA QOʻYGAN TALABI - Numanova Gulnoza Bahodirovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Temuriyzoda Shohrux Mirzoning uchinchi Ozarbayjon tomon yurishi davomida Gurjiston (Gruziya) hukmdori Aleksandr I bilan xalqaro diplomatik aloqalari tahlil qilinadi.