TABIIY VA SINTETIK BO'YOQLAR - Akramova Malohatxon (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolarda tabiiy va sintetik bo'yoqlar ishlab chiqarish va turli vositalar yoritilgan.