ИЧКИ ИШЛАР ОРГАНЛАРИ ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАР ПРОФИЛАКТИКАСИ ХИЗМАТИНИНГ НОДАВЛАТ НОТИЖОРАТ ТАШКИЛОТЛАРИ ҲАМКОРЛИК ҚИЛИШ ФАОЛИЯТИ - Худойназарова Моҳинур Нуриддин қизи (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикаси ички ишлар органлари ҳуқуқбузарликлар профилактикасининг субъекти сифатида унинг бошқа субъектлар билан ҳамкорлиги масалаларини таҳлил қилинган. Бу мақолада ички ишлар органларининг ҳуқуқбузарликлар профилактикасини бевосита амалга оширувчи ва унда иштирок этувчи бошқа органлар ҳамда муассалар билан ўзаро ҳамкорлик масалаларига эътибор қаратилган ва асослантирилган таклифлар берилган.