PASSIV O‘ZLASHTIRUVCHI O‘QUVCHILAR BILAN SAMARALI ISHLASH - Jurayeva Munavvar Utapulatovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolda biz passiv o'quvchilar bilan samarali ishlash usullarini ko'rib chiqamiz va ularni o'quv jarayoniga to'liqroq jalb qilish, o'zlariga bo'lgan ishonchini oshirish va intellektual o'sishini rivojlantirish uchun metodlardan foydalanamiz.