KASBIY PEDAGOGIK METODOLOGIYA TA'LIM: NAZARIYA VA AMALIYOT - Izomova Oyista Ilxom qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Maqola bugungi kunda dolzarb masalalardan biri bo‘lgan ta’lim nazariyalari, o‘qitish metodikalari haqida bayon qiladi. Umuman olganda, o‘qituvchilarning ta’limni, xususan, nazariya va amalyot o‘rtasidagi bog‘liqlikni kontseptuallashtirish bo‘yicha takliflar taklif etiladi.