MALAKAVIY O‘QUV AMALIYOT JARAYONIDA BO‘LAJAK TARBIYACHILARNI KASBIY KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK OMILLARI - Bahoroy Ramozonova Sadriddinovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annоtatsiya: Mazkur maqolada malakaviy o‘quv amaliyot jarayonida bo‘lajak tarbiyachilarni kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirish metodikasini takomillashtirishning pedagogik-psixologik omillari, malakaviy o’quv amaliyoti jarayonida bo’lajak tarbiyachilarning kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirishning turli usullari bo’lajak tarbiyachilarning o’z ustida izlanishi, o’z mutaxassisligi bo’yicha yetarli bilim ko’nikmalarni, kasbiy mahoratini oshirishi mоhiyati haqida bayon etilgan.