TEXNOLOGIYA FANI DARSLARINI INTERFAOL METODLAR YORDAMIDA O’TKAZISH - Matmurodova Oyshajon Jumaboyevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada texnologiya darslarida interfaol metodlardan samarali foydalanish, shu jumladan grafikli organayzerlar “Klaster”, “Venn diagrammasi” misolida mavzularni qiziqarli tashkillashtirish haqida ma’lumotlar berilgan. Shuningdek maqolada yangi pedagogik texnologiyalarning mohiyati, ularni texnologiya dars jarayonlarida qo‘llash orqali o‘quvchilarning mustaqil ishlash ko‘nikmalarini shakllantirish masalalari yoritilgan