AVSTRALIYA MAXSUS OPERATSIYA KUCHLARINING PAYDO BO‘LISH TARIXI VA RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI - Raxmonberdiyev F.A., (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada «Maxsus operatsiya kuchlari» ma’nosini va Avstraliyaning Maxsus operatsiya quchlarining tayyorgarligi, mo‘ljallanishi hamda qo‘llanilishi yo‘nalishlari ko‘rsatib o‘tilgan.