MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI SUHBAT QURISH O‘RGALI NUTQINI O‘STIRISH USULLARI - Ochilova Xilola SHeraliyevna, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Bola nutqini rivojlantirishda tevarak-atrofdagi predmetlar, voqelikni bilib borishi, uning go‘zalligini, bitmas-tuganmas murakkabliklarini his etishi, ijtimoiy munosabatlar va kattalar dunyosiga kirib borishi, uning har tomonlama kamol topishiga olib keladi.