ALEKSANDR FAYNBERG SHE’RLARIDA TABIATGA MUHABBAT TUYG’USI - Hafiza Muxtorova Ixtiyor qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’zbek va rus adabiyot ixlosmandlariga juda yaxshi tanish bo’lgan, serqirra va iste’dodli ijodkor, shoir, yozuvchi, tarjimon, kinossenarist Aleksandr Faynbergning she’rlari va undagi tez-tez uchraydigan tabiatga muhabbat tuyg’usi ufurib turgan tasvirlarini tahlil qilamiz hamda uni shoir sifatida qayta kashf qilishga harakat qilamiz.