MAQSUD SHAYXZODA-KURSDOSHI XOTIRASIDA! - Yo’ldosheva Farangiz Sayfiddin qizi, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada O’zbekiston xalq shoiri, Buyuk xizamatlari uchun ordeni sohibi Maqsud Shayxzodaning universitetda o’qib yurgan kezlari, u davrda qanday ustozlardan ta’lim-tarbiya olganligi haqida yaqin do’sti va kursdoshi tilidan ma’lumotlar berib o’tiladi.