MOLIYAVIY BARQARORLIGINI TAʼMINLASHDA SOLIQ HISOBINING OʻRNI - Karabayev Nodirjon Nabijonovich, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Mazkur ilmiy maqolada soliq hisobining korxona moliyaviy barqarorligini taʼminlashdagi ahamiyat yoritilgan. Unda soliq hisobini tashkil etish maqsadi, vazifalari, takomillashtirish yoʻnalishlari, hisob jarayonini avtomatlashtirish, hisob jarayonida bulutli texnologiyalardan foydalanish masalalariga toʻxtalib oʻtilgan.