ABDULLA QODIRIY ROMANLARIDA TARIXIY SHAXSLARNING O‘ZIGA XOS O‘RNI VA AHAMIYATI - Tursuntosheva Rayhona Lochin qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Abdulla Qodiriy asarlarining naqadar serqirra va rangbarangligi, xususan, uning romanlarida tarixiy shaxslarning o’rni va ahamiyati haqida fikrlar bayon etiladi.Adibning asarlarida oʻtgan davrdagi xalq qanday hayot kechirgani,qanday zulmlarni boshidan oʻtkazganligi haqidagi malumotlar beriladi.