MAKTABGACHA YOSHDAGI 6-7 YOSHDAGI BOLALARNI EKOLOGIK MADANIYATINI SHAKLLANTIRISH - Rasulxo’jayeva Madina Axmadjonovna; Faxriddinova Marjona Anvar qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anotatsiya: Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning milliy va umuminsoniy qadriyatlar asosida ma’naviy – axloqiy jihatdan tarbiyalashda pedagogik shart sharoitlar yaratilishi, bunda bolalar sog’lom, intellectual yetuk bo’lishlarida atrof-muhit, tabiat manzarasini asrab avaylash muhim o‘rin tutishi hususidagi masalalar bayon etilgan.