INNOVATSION TA’LIM SHAKLLARINI AMALIYOTGA JORIY ETISH - Jumanova Fatima Uralovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada talim oluvchining ijodiy qobilyatini o’stirish uning shaxs sifatida shakillanishini to’g’ri boshqarish bo’lajak o‘qituvchilarning kasbiy kompetentligini oshirishning bir qancha modellari, o‘qituvchilik kasbi, pedagoglarga hos bo’lgan shaxsiy va kasbiy sifatlar va ularni amalga oshirish usullari haqida atroflicha fikr yuritilgan bo‘lib, zamonaviy va innavatsion texnologiyalardan foydalangan holda bo‘lajak o‘qituvchilarning kasbiy mahoratlarini amalga oshirish modellari haqida xulosa va tavsiyalar berilgan.