TEXNOLOGIYA FANI MASHG’ULOTLARIDA O’QUVCHILARNING KRETIV FAOLIYATINI TASHKIL ETISH - Ummataliyeva Oydina Shuxratjon qizi, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аnnоtаtsiyа. Ushbu mаqоlаdа texnologiya fani darslarida o’quvchilarning kretiv faoliyatini tashkil etish bo’yicha bilim va ko’nikmalar hosil qilish yoritib berilgan.