TEXNOLOGIYA FANI MASHG‘ULOTLARIDA CHIZMALAR VA SXEMALARNI O‘QISHNI HAMDA TUZISHNI O‘RGANISH - Jo’rayeva Saidaxon Mirzohid qizi, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аnnоtаtsiyа. Ushbu mаqоlаdа texnologiya fani darslarida chizmalar va sxemalarni o‘qishni hamda tuzishni o‘rganish bo’yicha bilim va ko’nikmalar hosil qilish yoritib berilgan.