ЗИҒИР (LÍNUM L) ОРАСИДА УЧРАЙДИГАН БЕГОНА ЎТЛАР ВА ЗАРПЕЧАК (CUSCUTA L.)ГА ҚАРШИ КИМЁВИЙ КУРАШ ЧОРАЛАРИ - Турдиева Нилуфар Мўминовна; Қаландарова Мафтуна Мажитовна; Муртазаев Қобил Абдуқодирович; Ўролова Дилноза Чинтемировна (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннотация. Мақолада зиғир (Línum L) нинг аҳамияти, орасида учрайдиган бегона ўтлар ва каратиндаги паразит ўт зарпечак (Cuscuta L.)нинг тарқалиши, зарар еткизиши тўғрисида бўлиб, тупроқ гербицидларининг самараси ўрганилган.