CHIA (Salvia hispanica) O‘SIMLIGINI OCHIQ MAYDONLARDA YETISHTIRISH TEXNOLOGIYASI - Gulsevar Farxod qizi Meyliyeva (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada muhim dorivor o‘simlik ekinlaridan biri Chia - (Salvia hispanica) o‘simligini ochiq maydonlarda yetishtirish texnologiyasini takomillashtirish orqali dorivor o‘simliklarni muhofaza qilish, tabiiy resurslardan oqilona foydalanish, dorivor o‘simliklar yetishtiriladigan plantasiyalarni tashkil etish yo‘llari yoritib berilgan.