O‘RTA ASRLAR EKOLOGIK DUNYOQARASHI SHAKLLANISHINING TARIXIY-RETROSPEKTIV ASOSLARI - Erqulov Ziyot Sadinovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннотация: Maqolada ekologik dunyoqarashning umuminsoniy xususiyatlarini shakllantirishda Sharq va G‘arb allomalari ijod namunalarini ilmiy o‘rganish, umumlashtirish va transformatsiya qilish tabiiy atrof-muhit muhofazasiga doir qadriyatlarni universallashtiradi ilmiy jihatdan ochib berilgan va dalillangan.