KOMPETENSIYAVIY YONDASHUV ASOSIDA BO‘LAJAK TARBIYACHILARNI KASBIY-PEDAGOGIK FAOLIYATGA TAYYORLASHNING INTEGRATIV TEXNOLOGIYASI - Ergasheva Ba’rno Ziyavitdin qizi, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy jamiyatda mamlakatning rivojlanish darajasi,pedagogika o‘quv tashkilotlaridagi pedagogik jarayonlar, pedagog kadrlarning salohiyati haqida tushuntirishlar berilgan