ABDULLA QODIRIYNING SATIRIK VA YUMORISTIK RUHDAGI KICHIK ASARLARI TAHLILI - Baratova Margʻuba Komiljon qizi, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Abdulla Qodiriy asarlarining naqadar serqirra va rangbarangligi, xususan, uning satirik va yumoristik ruhdagi kichik asarlari tahlili qilinadi.