HIKOYALAR AYTISH USLUBI – BU BIRDAMLIK HISSINI UYG‘OTISHGA YORDAM BERUVCHI IJTIMOIY INNOVATSIYASIDIR - M.I.Baqoeva (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada taraqqiyotning tamal toshi bo’lgan ta’lim-tarbiya, global yangiliklar davrida zaruriy “hayotiy ko’nikmalar”, rivojlanishning asosiy jihatlari, fin tajribasi asosida ta’lim va tarbiyaning samarali usullarini tashkil qilish haqidagi fikrlar yoritilgan.