DIZAYNDA KOMPOZITSIYA HUSUSIYATLARINI TAXLILI - Xoshimova Zulfiya Komilovna, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada hozirgi kunda turli xil kiyimlarga qo’yiladigan dizaynda kompozitsiya hususiyatlarini talablari haqida bayon qilingan.