MUSIQA TINGLASH FAOLIYATI ASOSIDA KATTA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA IJODIY TASAVVURINI RIVOJLANTIRISH - Nurmatova Iroda Toxtasinovna, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida musiqa tinglash faoliyatini tashkil etishning shakl, usul va vositаlari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida tarbiyalanuvchilari musiqa tinglsh jarayonida bolaning ijodiy tasavvuri, musiqiy idroki rivojlanadi. Ushbu maqolada musiqa tinglash tashkil etishda bolaning ijоdiy tasavvuri rivоjlanishi haqida fikr mulohaza yuritiladi.